Top menu

  • agn-ayurveda-pindaswedana-vrouw


Warning: Illegal string offset 'singular_page_taxonomy' in /home/ayu2017ma1/domains/ayurveda-agn.com/public_html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-functions.php on line 2803

Warning: Illegal string offset 'singular_portfolio_taxonomy' in /home/ayu2017ma1/domains/ayurveda-agn.com/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-functions.php on line 819

Ayuryoga Reis – Voorjaar

Ayurveda & Yoga Tour | Woensdag 9 maart – Vrijdag 25 maart 2016

Holi wordt gevierd op 24 maart 2016

Woensdag 9 maart
Heenvlucht, Bij aankomst in New Delhi wordt u met de transfer naar Prakashdeep Guest House Raiwala

Donderdag 10 maart
Vrije ochtend. In de namiddag wordt er een bezoek gebracht aan een nabij gelegen winkelcentrum. Vervolgens heeft u een diner met overnachting in het Prakashdeep Guesthouse.

Vrijdag 11 maart
Er wordt een bezoek gebracht aan Haridwar en Har-ki-pouri, een beroemde badplaats aan de Heilige Ganges rivier.

Zaterdag 12 maart
Naar Rishikesh zullen we Laxman jhoola, Ram jhoola, Swarg ashram etc en andere belangrijke plekken aandoen. Dezelfde dag zal ’s avonds een bad in de heilige Ganges en Arti darshan op Triveni Ghat plaats vinden.

Zondag 13 maart – Dinsdag 22 maart
In de ochtend na ontbijt vertrekt u naar Rishikesh, een oude tempel stad en pelgrimsoord voor Yogi’s en Heilige lieden. Met zijn talrijke Ashramas wordt Rishikesh ook wel gezien als de deur naar de Mystieke Himalayas. Hier zal u acht dagen lang een intensief uitgebalanceerd Yoga-Programma met meditatie lessen volgen. Hier wordt o.a. speciale aandacht gegeven hoe yoga kan worden ingezet bij diverse gezondheidsklachten. In het dagelijks programma zal er een balans zijn tussen yoga, meditatie, ontspanning en plezier.

Woensdag 23 maart
Men kan deze vrije dag naar eigen inzicht indelen of winkelen op de Bazars in Rishikesh/Haridwar. In de avond een muzikaal feestje.

Donderdag 24 maart
Op 24 Maart wordt het Holi-feest gevierd. Holi is een kleurrijk lente-feest (op de volle maan dag in de maand Phagan) en wordt over heel India uitbundig gevierd. Het geeft de mensen hoop. Iedereen laat zijn zorgen los, jong, oud, arm, rijk, het is feest voor en van iedereen. Na de viering van Holi reist u in het middaguur terug naar Delhi en vertrekt u naar de luchthaven voor de terugvlucht.

Vrijdag 25 maart aankomst in Nederland
Bovengenoemde tour wordt verzorgt en begeleidt door Dhr. A.K. Mehta en zijn team.

  • Tour prijs: € 2450,– per persoon. Tour omvat; retourticket, lokaal transport, ontbijt, lunch, diner, meditatie en yogalessen en toegangsprijzen / belastingen voor de bovengenoemde toeristische plaatsen.
  • De accommodatie is op basis van twee personen die één kamer delen. Wilt u een kamer alleen voor u zelf dan kost dit € 275,– extra.
  • Alle maaltijden zijn vegetarisch bereidt.
  • Tips.. Neem-mee: 2 á 3 kopieën van uw paspoort, WC papier, citroengras Olie, Muggennet, en een paar pakjes koekjes van uw eigen Keus.
  • Het behoort ook tot de mogelijkheden om een vijfdaagse Pancha Karma behandeling te ondergaan. De meerprijs hiervoor bedraagt € 650.
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Dhr. A.K. Mehta 070-3192546 / 3993605.
  • Telefoonnummer voor achterblijvers. 0091-11-25550359, graag na 17 uur Nederlandse tijd op het mobiele nummer van Dhr. Mehta 0091-9818187987.
  • PDI 0091-135-2484065 / 0091-9756888654

Wijzigingen onder voorbehoudt.

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference