Top menu

Agnacid

 26,50

Beschrijving

Agnacid | Maag en spijsvertering

Agnacid is goed voor de maag en maagfunctie. Dit Ayurvedische kruidensupplement werkt volgens Ayurveda in op pitta en vata dosha, het vermindert zowel pita als vata uit het systeem, verbetert de spijsvertering en bevorderd metabolisme.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Hoofdingrediënten:
Bevat extract en poeder van: Avipattikar Churna, Glychyrrhiza glabra, Asparagus racemosus, Ocimum sanctum en Acacia gummi.

Dosering en gebruik:
2 maal daags 1 tablet (½ uur voor of na het eten)

Inhoud:
60 tabletten (vegetarisch) van 950 mg.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Ayurvedische producten zijn geen geneesmiddelen maar gezondheid producten. Er mogen vanuit de overheid gezien geen Medische of Gezondheidsclaims over Ayurvedische kruidensupplementen gegeven worden en slechts een indicaties over de positieve gezondheidswaarde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Agnacid” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference