Top menu

Amaltas Ghan

 26,50

Beschrijving

Amaltas Ghan | Spijsvertering & Darmfunctie

Amaltas (Cassia fistula) in het Nederlands bekend onder de naam Indische goudenregen is een inheemse boom in Zuid-Azië en wordt wijd gevonden in India, Pakistan, Myanmar, Sri Lanka, enz. Cassia fistula is de nationale boom en bloem van Thailand en wordt in de volksmond ook wel de Gouden bloem genoemd. Het is ook de bloem van de staat Kerala in India. Het kruid Cassia fistula kent grote therapeutische toepassingen. De bast, vruchten en bladeren worden sinds mens en heugenis gebruikt. Amaltas Ghan kan vanwege haar bittere eigenschappen worden ingezet bij alle Pitta problemen en helpt tevens bij de ondersteuning en reiniging van het spijsverteringskanaal.

Hoofdingrediënten: Amaltas Ghan

Amaltas (Cassia fistula) extract, poeder en Acaciae Gummi.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Dosering en gebruik:
2 maal daags 1 tablet (½ uur voor of na het eten)

Inhoud:
60 tabletten (vegetarisch) van 950 mg.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Ayurvedische producten zijn geen geneesmiddelen maar gezondheid producten. Er mogen vanuit de overheid gezien geen Medische of Gezondheidsclaims over Ayurvedische kruidensupplementen gegeven worden en slechts een indicaties over de positieve gezondheidswaarde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amaltas Ghan” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference