Top menu

Bilwa SPL

 34,50

Beschrijving

Bilwa SPL | Spijsvertering & Darmen

Met deze kruidenformule ondersteunt u de spijsvertering en de darmfunctie. Het is bereid met extract van de Bilwa-vrucht. De Bilwa boom groeit in het wild voornamelijk in de Himalaya bossen en is heilig voor de Hindoes, het fruit wordt geofferd aan Heer Shiva (een van de belangrijkste goden van het Hindoeïsme). De eerste beschrijvingen over Bael fruit vindt men in de Yajur Veda. Bael fruit normaliseert vata en kapha en is een spijsverteringstonicum en wekt de eetlust op. Deze formule verwijderd geleidelijk aan ama uit het darmkanaal en hierdoor wordt de darmfunctie op een positieve wijze beïnvloed.

Hoofdingrediënten:
Bilwa (Beal-fruit) Aegle marmelos extract, poeder en Acaciae Gummi.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
2 maal daags 1 tablet (½ uur voor of na het eten).

Inhoud:
60 tabletten (vegetarisch) van 950 mg.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Ayurvedische producten zijn geen geneesmiddelen maar gezondheid producten. Er mogen vanuit de overheid gezien geen Medische of Gezondheidsclaims over Ayurvedische kruidensupplementen gegeven worden en slechts een indicaties over de positieve gezondheidswaarde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bilwa SPL” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference