Top menu

Livlong

 29,50

Beschrijving

Lever & galwegen reiniging

Livlong is een efficiënte formule die een krachtige ondersteunende invloed heeft op lever en galblaas. De lever is niet alleen het grootste maar ook een veelzijdigste orgaan en begaan met een groot aantal functies. De lever cellen bevatten enzymen die gebruikt worden bij stofwisselingsprocessen. In de lever zijn belangrijke stoffen zoals koolhydraten, vetten en eiwitten. opgeslagen. De stofwisseling van elk van deze drie voedselgroepen vindt in de lever plaats. Vetten en eiwitten worden afgebroken en opgebouwd en uit de koolhydraten wordt glucose gewonnen. De lever neutraliseerd en/of breekt toxische stoffen en afvalprodukten af en werkt nauw samen met de gal om het vetmetabolisme te reguleren. Deze formule is zorgvuldig samengesteld en helpt bij de afbraak van stoffen de niet bruikbaar zijn voor het lichaam (alcohol, nicotine, toxische stoffen etc.) en heeft dus een positieve invloed op de leverstofwisseling. Livlong is goed voor het functioneren van de galwegen, ondersteunt de galproductie, het galtransport en de darmwerking.

Hoofdingrediënten: Livlong

Extract en poeder van: Phyllanthus amarus, Triphala, Adhatoda vasica, Eclipta alba, Swertia chirata, Boerhaavia diffusa, Berperis aristata, Andopraphis paniculata en Acaciae gummi.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
1 à 2 maal daags 1 tot 2 tabletten (een half uur voor de maaltijd).

Inhoud:
60 Tabletten (vegetarisch) van 950mg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Livlong” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference