Top menu

Medohar SPL

 34,50

Beschrijving

Gewichtsbeheersing en voedselverbranding

Medohar SPL bevat kruiden die zorgen voor een verbeterde voedselverbranding, stimmulatie van de vetstofwisseling en afvoer van stofwisselingsresten. Medohar SPL kan daarom uitstekend worden ingezet bij gewichtsbeheersing- en vermindering en helpt u op verantwoorde wijze écht iets aan uw figuur te doen. In de medohar formule zijn de kruiden geselecteerd op basis van de Ayurvedische eigenschappen die nodig zijn om de overmatige kapha-dosha te beheersen.

Verhoogde kapha is de hoofdoorzaak van overgewicht en dit kan behandeld worden met voedsel en kruiden die een bittere, scherpe, samentrekkende smaak hebben; met droge en doordringende eigenschappen en warm in potentie, ook na de spijsvertering. Zo helpen ze om de Kapha dosha, mamsa, medas dhathus die verantwoordelijk zijn voor de gewichtstoename te verlagen. De transformatie van de dhathus (Dhatu parinamam: transformatie en aanmaak van weefsels) zorgt bij het normaal functioneren van de spijsvertering voor een betere gezondheid. Een verstoort transformatieproces leidt tot vaak tot gewichtstoename of wanneer vata-dosha ook sterk uit balans raakt juist ondergewicht. Medohar helpt om de (vet) stofwisseling te corrigeren en helpt bij de transformatie van de meda-dhatu naar asthi dhathu, majja dhathu en Sukra dhathu.

Hoofdingrediënten: Medohar SPL

Commiphora mukul, Carraluma fimbriata, Allium sativum, Embelia ribes, Piper longum, Zingiber officinale, Emblica officinalis, Terminalia chebula, Careya arborea, Terminalia bellerica, Plumbago zeylanicum en Garcinia indica.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
2 maal daags 1 tot 2 tablet met water innemen.

Inhoud:
60 Tabletten (vegetarisch) van 950mg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medohar SPL” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference