Top menu

Meshaghan SPL

 23,50

Beschrijving

Bloedsuikerspiegel / hongergevoel

Meshaghan SPL heeft als hoofdingrediënt Meshashringi, de Sanskrietnaam voor Gymnema sylvestra. Gymnema is in de volksmond ook bekend als gurmar, de ‘suikervernietiger’ omdat het het vermogen afzwakt om zoetheid te proeven. In India wordt gymnema van oudsher toegepast ter behandeling van Madhu meha (letterlijk vertaald; zoet bloed). Deze houtachtige klimplant groeit in het tropisch regenwoud in Midden- en Zuid-India. Het zijn de bladeren van deze plant die een gezondheidsondersteunende werking hebben. Ook afslanken is niet eenvoudig dat weet iedereen, goede bedoelingen worden vaak ondermijnt door onbedwingbare trek in zoetigheid en ongezonde tussendoortjes. Meshaghan met als hoofdbestanddeel ‘Meshashring’ biedt ook hier de nodige ondersteuning.

Hoofdingrediënten: Meshaghan SPL

Bevat extract en poeder van: Gymnema sylvestra, Fenugreek, Eeugenia jambolana, Azadirachita indica, Andrographis paniculata, Petrocarpus marsupium, Momordica charantia en Acaciae gummi.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
2 maal daags 1 tablet met water innemen (half uur voor het eten)

Inhoud:
60 Tabletten (vegetarisch) van 950mg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meshaghan SPL” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference