Top menu

Orthoplus

 35,00

Beschrijving

Bottenstelsel en Calciumopname.

 

Orthoplus werkt diepgaand in op het mechanis van de botstofwisseling en bevat natuurlijk organische calcium. Dat is belangrijk gegeven, want organisch calcium wordt makkelijker door het lichaam opgenomen omdat het een hogere biobeschikbaarheid heeft. Deze Ayurvedische formule heeft een regeneratieve werking op het botweefsel en draagt bij aan een vergemakkeling van de opname van organische calcium in het lichaam. Bovendien bevat Orthoplus ook andere van kruiden die de opname van dit calcium bevorderen. Dit laat zich  resulteren in een betere botweefsel aanmaak en sterkere botten.

* voor sterke botten
* bevordert opname van kalk en mineralen
* voor een goede botweefsel aanmaak

Senioren en mensen met een donkere huidskleur worden tevens geadviseerd extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten. Vitamine D zorgt er namelijk ook voor dat de calcium beter opgenomen wordt.

Hoofdingrediënten: Orthoplus

Laksha Guggulu, Cissus Quadrangularis, Terminalia arjuna, Sida cordifolia, Asaragus Racemosus, Kukkutand Twak Bhasma, Godanti Bhasma en Abhrak.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
2 maal daags 1 tablet met water innemen.

Inhoud:
60 Tabletten (vegetarisch) van 900mg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthoplus” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference