Top menu

Pilex

 18,50

Beschrijving

Darmen en Vatenstelsel

De kruiden in Pilex helpen bij een goede conditie van de bloedvaatjes en beschermen de darmwand en zorgt voor een goede darmpassage. De anus is een gevoelig gebied. Activiteiten zoals zitten, stoelgang zetten dagelijkse spanning en de druk op het rectum, de endeldarm en corrupte structuren. Een vezelrijke voeding en water helpen daarbij om de ontlasting los te maken. Pilex is behulpzaam om de gezondheid van het rectale gebied te stimuleren, werkt ondersteunend voor de aderen en bevordert een gezonde bloedsomloop. De Pilex formule is een zorgvuldig mix van heilzame planten, die de normale toon van bloedvaatwanden beschermt en zorgt voor het behoud van gezonde aderen. Het helpt metabole processen te ondersteunen die betrokken zijn bij handhaving van het vasculaire systeem.

• helpt snel en van binnenuit
• behoud van een sterke vaatwand

Hoofdingrediënten: Pilex

Balsamodendron mukul, Shilajeed, Melia azadirachta zaadjes, Berberis aristata, Emlica officinalis, Terminalia Chebula, Terminalia bellirica, Cassia fistula, Bauhinia variegata, Mesua ferrea, Mimosa pudica. Vitex negundo, Cinnamomum camphora en Calendula officinalis.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
2 maal daags 1 tot 2 tabletten.

Inhoud:
60 Tabletten (vegetarisch).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pilex” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference