Top menu

Psyllium Gol

 7,50

Beschrijving

Darmen, darmfunctie

 

Psyllium husks (vlozaadvezels) worden vaak gebruikt ter ondersteuning van de darmfunctie en omdat ze voor meer en een zachtere ontlasting zorgen. Psyllium Husks zijn vezels die tot twintig maal hun eigen gewicht aan water kunnen opnemen, het helpt de darminhoud zachter en volumineuzer te maken en ondersteunt de darmpassage. De vezels zorgen bovendien voor een vertraagde opname van koolhydraten en suikers en draagt bij aan een stabiele bloedsuikerspiegel. De vlozaadvezels kunnen ook bij losse ontlasting de rust in de darmen terugbrengen, terwijl de vezels bij verstopping juist zorgen voor een zachtere ontlasting, waardoor de stoelgang gemakkelijker verloopt. Er zijn mensen die maar weinig vezelrijk voedsel kunnen verdragen, psylliumvezels worden echter veel beter getolereerd en kunnen daarom bepaalde gerelateerde klachten helpen sterk te verminderen.

Hoofdingrediënten: Psyllium Gol

Psyllium husks (vlozaadvezels).

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
0,5 tot 2 gram met (lauw) water innemen of zoals door de behandelaar aangegeven. Voor gebruik tijdens en na zwangerschap: raadpleeg de Ayurvedisch Practitioner.

Inhoud:
75 gram Psyllium vezels.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Psyllium Gol” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference