Top menu

Sariva Manjistha

 26,50

Beschrijving

Huid en Bloed

Sariva en Manjishta behoren tot de beste kruiden die helpen om het bloed geleidelijk aan te reinigen (verwijdering van ama uit rakta dhatu). Beide hebben huidherstellende / huidondersteunende eigenschappen. De huid is het grootste orgaan van het lichaam. Bij volwassen mensen beslaat de huid ongeveer een oppervlakte van ongeveer 2 vierkante meter. De gezondheid van de huid is direct gerelateerd aan de kwaliteit van ons bloed. Sariva Manjistha werkt bloedzuiverend en zorgt zo voor een stralende en zuivere huid. Sariva Manjistha is een kruidenpreparaat dat de huidfuncties via de stofwisseling ondersteunt en kan worden ingezet om de huid te herstellen, gezond te houden, te beschermen en te voeden.

* ondersteunt de huid via de stofwisseling
* reinigt het bloed en de huid

Hoofdingrediënten: Sariva Manjistha

Extract en poeder van: Hemidesmus indicus, Rubia cordifolia, Albizzia lebbeck, Azadirachta indica, Curcuma longa, Trinospora cordifolia en Acaciae gummi.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
2 maal daags 1 tablet innemen met een glas water. Niet vlak voor of vlak na de maaltijd innemen. Merkbare verbetering treedt op na 2 tot 6 weken.

Inhoud:
60 Tabletten (vegetarisch) van 900mg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sariva Manjistha” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference