Top menu

Shatavari SPL

 29,50

Beschrijving

Vrouwen tonic, bevordert vruchtbaarheid en melkproductie

 
Als een vrouw die bewust wil leven tracht u te doen wat goed voor u is. Gezonde voeding, voldoende beweging. Voor verzorging van uw huid, gezicht en uw haar kiest u het liefst producten die dicht bij de natuur staan, alleen het beste is immers goed genoeg. Kruiden en planten kunnen meer voor uw lichaam doen dan u denkt! Wist u dat er zelfs speciale planten bestaan die lijken voor de vrouw geschapen te zijn. Planten die vrouwen alle ondersteuning geven die zij nodig hebben in de verschillende fase van haar leven. De Shatavari plant is zo’n plant.

Deze plant met haar sierlijke slanke blaadjes en lieftallige witte bloemetjes wordt wel ‘het Ginseng voor vrouwen’ genoemd. En dat is niet voor niets: Shatavari geeft energie, zorgt voor balans in het lichaam en geeft effectieve ondersteuning voor een normale menstruatie en een probleemloze overgang in elke leeftijdsfase.

Een baby krijgen behoort (als het goed verloopt) tot een van de mooiste momenten in het leven van een vrouw. Shatavari bevordert de vruchtbaarheid. En voor wie borstvoeding wil geven, heeft aan Shatavari een hele steun. Want Shatavari bevordert ook de melkvorming na de zwangerschap. Deze vrouwenplant helpt dus zowel moeder als kind. Wij leveren Shatavari SPL, een extra sterke geconcentreerde formule van 950 mg. daar waar de meeste maar 500 mg geven.

* voor een normale en regelmatige menstruatie
* voor een probleemloze overgang
* werkt tonificerend voor eierstokken en baarmoeder.
* bevordert de melkvorming na zwangerschap

Hoofdingrediënten: Santil

Extract en poeder van Asparagus racemosus (Shatavari).

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
2 maal daags 1 tablet met water innemen.

Inhoud:
60 Tabletten (vegetarisch) 900mg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shatavari SPL” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference