Top menu

Sirish Plus

 27,50

Beschrijving

Huid, bloed en immuunsysteem

Sirish plus is een kruidenpreperaat met zeer goede bloedzuiverende en immuunsysteem ondersteunende kwaliteiten. Albizia lebbeck (Shirish) is een zachte maar zeer effectieve bloedzuiveraar en kan worden gebruikt wanneer de behoefte bestaat de huid van binnenuit ondersteuning te geven. Ama (onbruikbare elementen, afvalstoffen en toxines in de cellen, het interstitiële celvocht, bloed en plasma (Rasa-dhatu en Rakta-dhatu) wordt door gebruike geleidelijk opgeschoond. Sirish heeft ondersteunende eigenschappen voor de luchtwegen, en kan ook gebruikt worden om te komen tot een doelmatige ademhaling in de periodes en seizoenen dat het even wat moeilijker gaat. Sirish helpt om vrijer te ademen wanneer er veel pollen in de lucht zijn. Sirish versterkt de lokale immuniteit van de luchtwegen en helpt alle drie Doshas te balanceren (een zeldzame kwaliteit onder de kruiden). Ook kinderen met gevoelige luchtwegen kunnen deze formule gewoon gebruiken, raadpleeg wel uw Ayurvedische arts voor het juiste advies.

Hoofdingrediënten: Sirish Plus

Extract en poeder van: Albizia lebbeck, Azadirachta Indica, Terminalia chebula, Ocimum sanctum, Trifla, Tinospora cordifolia, Indian Barberry, Hemidesmus indicus, Rubia Cardifolia, Trichosanthes dioica en Acaciae gummi.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
2 maal daags 1 tablet met water innemen.

Inhoud:
60 Tabletten (vegetarisch) 900mg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sirish Plus” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference