Top menu

Stopile

 27,50

Beschrijving

Darmen, spijsvertering

Stopile | Er zijn ongemakken waar bijna niemand over praat omdat dit gênant zou zijn. Heeft u jeuk aan het uiteinde van de endeldarm? De anus is een gevoelig gebied en activiteiten zoals zitten en stoelgang zetten dagelijkse spanning en druk op het rectum, de endeldarm en bijbehorende kwetsbare structuren. De kruiden in deze formule dragen bij aan een goede conditie van de bloedvaatjes, zorgen voor behoud van gezonde aderen en beschermen de darmwand. Stopile helpt de ontlasting zachter te maken en zorgt voor een goede darmpassage. Verder helpen gezonde (plantaardige) vezelrijke voeding en het drinken van genoeg water daarbij om de structuur van ontlasting te verbeteren en los te maken. Wanneer het kwaad al is geschied biedt dit preparaat ondersteuning bij rectaal ongemak van de endeldarm. Stopile is dus behulpzaam om de gezondheid van het rectale gebied te stimuleren, werkt ondersteunend voor de aderen en bevordert een gezonde bloedsomloop. Dit preparaat draagt bij aan een ongeforceerde en natuurlijke stoelgang en bevordert de darmperistaltiek.

 

Hoofdingrediënten: Stopile

Extract en poeder van: Melia azedarach (Agnimandha), Capparis decidue (Karirah), Amorphophallus companulatus (Surana), Mesua ferrae (Nagakeshar), Daemonorops draca (Hiradukhi), Solanum melongena (Kakamachi) en Acaciae gummi.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
2 maal daags 1 tablet met water innemen.

Inhoud:
60 Tabletten (vegetarisch) 900mg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stopile” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference