Top menu

Trifla Forte

 19,50

Beschrijving

Spijsvertering, Darmfunctie, Darmreiniging

‘Triphala’ betekent letterlijk ‘Drie vruchten’. In Triphala zijn dat de vruchten van Bibhitaki (Terminalia belerica), Haritaki (Terminalia chebula) en Amalaki (Phyllanthus emblica). Trifla Forte is een sterk geconcentreerde formule, het zorgt voor schone darmen, bevordert de stofwisseling en de opname van voedingsstoffen. Met schone darmen haalt u meer bouwstoffen uit de voeding en dit vormt de basis voor goed funtionerende lichaamsprocessen. Trifla Forte kent meer toepassingen; zo ondersteunt het ook het zenuwstelsel, de oogfunctie, heeft het preventieve eigenschappen en een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen.

Hoofdingrediënten: Trifla Forte

Extract en poeder van: Terminalia chebula 33,3%, Extract van Terminalia Belerica, 33,3% Extract van Phylantus emblica 33,3% en Acaciae gummi.

Bevat geen:
Tarwe, gluten, soja, zuivel, ei, vis/schelpdieren, pinda’s of noten. Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen of synthetische kleuren.

Gebruik:
2 maal daags 1 tablet met warm water; ‘s-morgens op de nuchtere maag. Niet vlak voor of na de maaltijd innemen. Kinderen halve dosering.

Inhoud:
60 Tabletten (vegetarisch) 900mg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trifla Forte” te beoordelen

Ayurveda - A Simple tip can make a Lifetime Difference