070 319 25 46 info@ayurveda-agn.com

Ayuryoga Reis | voorjaar

Ayuryoga Reis – Voorjaar

Ayurveda & Yoga Tour | Zaterdag 23 februari 2019 – maandag 11 maart 2019

Zaterdag 23 februari
Heenvlucht, bij aankomst in New Delhi wordt u met de taxi naar het Prakashdeep Guest House in New Delhi gebracht.

Zondag 24 februari
Vrije ochtend. In de namiddag wordt er een bezoek gebracht aan een nabij gelegen winkelcentrum. Vervolgens heeft u een diner met overnachting in het Prakashdeep Guesthouse.

Maandag 25 februari
Deze dag is gereserveerd voor een toeristische route door New Delhi, we bezoeken Rajghat, Shantivana – de crematieplaats van Mahatma Gandhi, Jawaharlal Nehru en Indira Gandhi, enz. India Gate, Qutub Minar, het Parliament House. Maaltijd en overnachting in Prakashdeep Guest House.

Dinsdag 26 februari
Na een vroeg ontbijt vertrekken we naar Agra (233 km). Na een bezoek aan het wonder van de wereld, de TAJ-Mahal. Laat in de avond komen we terug in het guesthouse in New Delhi.

Dinsdag 27 februari
Vrije dag, tijd naar eigen invulling te besteden.

Woendag 28 februari – 9 maart
In de ochtend na ontbijt vertrekt u naar ons Ayurvedisch centrum in gelegen in Raiwala. Deze plaats ligt op de weg die de beide steden Rishikesh en Haridwar met elkaar verbindt. Rishikesh is een oude tempelstad en pelgrimsoord voor Yogi’s, Heilige lieden en Spiritualisten. Met zijn talrijke Ashramas wordt Rishikesh ook wel gezien als de deur naar de Mystieke Himalayas. In het Prakash Deep Institute te Raiwala zal u dagen lang een intensief uitgebalanceerd Yoga-Programma met meditatie lessen volgen. Hier wordt o.a. speciale aandacht gegeven hoe yoga kan worden ingezet bij diverse gezondheidsklachten. In het dagelijks programma zal er een balans zijn tussen yoga, meditatie, ontspanning en plezier. Er wordt een bezoek gebracht aan Haridwar en Har-ki-pouri, een beroemde badplaats aan de Heilige Ganges rivier. Ook zullen we een dag naar Rishikesh gaan, waarbij we Laxman jhoola, Ram jhoola, Swarg ashram en andere belangrijke plekken bezoeken. Je kunt daar ook winkelen op de Bazars, een bad in de heilige Ganges nemen en ’s avonds de Arti darshan op Triveni Ghat bijwonen.

Zondag 10 maart
In de ochtend na ontbijt vertrekt u terug naar New Delhi, laat in de avond vliegen we terug naar Amsterdam (Schiphol).

Maandag 11 maart aankomst in Nederland
Bovengenoemde tour wordt verzorgt en begeleidt door Dhr. A.K. Mehta en zijn team.

  • Tour prijs: € 2450,– per persoon. Tour omvat; retourticket, lokaal transport, ontbijt, lunch, diner, meditatie en yogalessen en toegangsprijzen / belastingen voor de bovengenoemde toeristische plaatsen.
  • De accommodatie is op basis van twee personen die één kamer delen. Wilt u een kamer alleen voor u zelf dan kost dit € 275,– extra.
  • Alle maaltijden zijn vegetarisch bereidt.
  • Tips.. Neem-mee: 2 á 3 kopieën van uw paspoort, WC papier, citroengras Olie, Muggennet, en een paar pakjes koekjes van uw eigen Keus.
  • Het behoort ook tot de mogelijkheden om een vijfdaagse Pancha Karma behandeling te ondergaan. De meerprijs hiervoor bedraagt € 650.
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Dhr. A.K. Mehta 070-3192546 / 3993605.
  • Telefoonnummer voor achterblijvers. 0091-11-25550359, graag na 17 uur Nederlandse tijd op het mobiele nummer van Dhr. Mehta 0091-9818187987.
  • PDI 0091-135-2484065 / 0091-9756888654

Wijzigingen onder voorbehoudt.