070 319 25 46 info@ayurveda-agn.com

Ayurveda Schriftelijk

Cursus Ayurveda Schriftelijk

Ons opleidingsinstituut EISRA geeft al meer dan 25 jaar met succes twee- en vierjarige opleidingen in Ayurveda op zowel MBO als HBO denkniveau. Sommige mensen lukt het, om welke reden dan ook, niet om fysiek aanwezig te zijn bij de lessen in Den Haag. Om gehoor te geven aan deze mensen, die zich toch willen verdiepen in de Ayurvedische leer bieden wij een schriftelijke cursus Ayurveda aan in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Ayurvedische Geneeskunde is ontstaan uit de behoefte gezondheid te verkrijgen, behouden en ondersteunen door middel van, een aan de persoon aangepast dieet, alsmede door het volgen van een gepaste gezonde leefstijl. Deze cursus is dan ook voor iedereen ontworpen die met de Ayurvedische basis-kennis hun eigen fysieke en mentale gezondheid willen verbeteren en/of hun gezondheid willen behouden. Ook voor artsen en therapeuten; mensen die dus al medische kennis bezitten en die van deze Ayurvedische additieve therapie gebruik willen gaan maken in hun werk zal deze cursus een grote bijdrage vormen. De cursus bestaat uit negen lessen. Elke maand ontvangt u een les en na inzending van de antwoorden zal de volgende les worden toegezonden (u kunt eventueel ook de cursus versnelt volgen, of alles in een keer inleveren, geef zelf uw voorkeur aan).

De cursus kan in eigen tempo gevolgd worden, hoe eerder u uw gemaakte les instuurt hoe eerder u de nieuwe les toegestuurd krijgt. Er wordt wel verwacht dat u de cursus binnen 9 maanden afrond. Het is ook mogelijk alle lessen in één keer opgestuurd te krijgen en vervolgens alles in één keer in te leveren. U kunt op elk gewenst moment met de cursus beginnen.

Iedere cursist ontvangt een certificaat aan het eind van de cursus (dat wil dus zeggen; als op elke les de antwoorden zijn ingezonden). Cursisten die de schriftelijke cursus hebben afgerond en praktische ervaring wensen op te doen kunnen gedurende twee weken terecht bij ons kuur- en gezondheidscentrum PDI te Raiwala in India. De kosten hiervan bedragen €950,- (verblijf en eten is hierbij inbegrepen), een retourvliegticket naar India komt voor uw eigen rekening. Wilt u langer blijven dat kan dit natuurlijk ook, de kosten hiervan bedragen €550,- per week incl. verblijf en eten. Wilt u een studiegids downloaden klik dan hier.