070 319 25 46 info@ayurveda-agn.com

Vishesh Massage

Vishesh Massage

Vishesh betekent bijzonder. Het is een speciale diepe stevige massage die verklevingen van cellen tegengaat en die sterk de bloedsomloop in de spieren verbetert. Het wordt uitgevoerd met behulp van essentiële oliën gekozen volgens de dosha van de body/mind constitutie. De technieken die in Vishesh massage worden gebruikt zijn kneden, knijpen en tikken tikken steviger uitgevoerd dan de meer traditionele vorm van Ayurvedische massage die over het algemeen zacht van aard zijn. De stijl en de stroom van Vishesha massage wordt bepaald door het lichaam type. Nadruk wordt gelegd op ‘Marma‘ punten. Deze vorm van massage lost en reinigt ama (toxinen) van de weefsels op en stimuleert de lymfestroom. Vishesh massage verwijdert blokkades om de bloedstroom te verhogen, helpt bij het verbeteren van de spijsvertering en ontwaakt de energiebronnen en diepere niveaus van bewustzijn. Deze deep tissue massage is vooral goed voor pijnlijke, vermoeide of pijnlijke spieren en geeft versoepeling in de spieren en gewrichten.

Deze vorm van massage is op het lijf geschreven voor sporters en mensen met een stevige lichaamsbouw (kapha constitutie).

* Afhankelijk van uw aanvullende ziektekosten verzekering kunnen de behandelingen volledig of gedeeltelijk worden vergoed. Afspraken dienen uiterlijk binnen 24 uur, telefonisch, te worden geannuleerd. Binnen 24 uur zijn we genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.