070 319 25 46 info@ayurveda-agn.com

Netra basti

Netra basti (oogbehandeling)

Netra Tarpana ook wel Netrabasti genaamd is een therapeutische Ayurvedische behandeling voor de ogen die er op is gericht is oogklachten te verlichten en verhelpen.
De ogen worden behandeld met warme (medicinale) ghee, waarbij eerst een deegrand wordt aangelegd rondom de ogen en daar vervolgens (medicinale) ghee in wordt gegoten. Deze Ayurvedische behandeling wordt sterk aanbevolen voor mensen die veel tijd doorbrengen met computers, het bedienen van machines of langdurige perioden van autorijden ondergaan. Kortom voor beeldschermwerkers of zij die veel visuele concentratie behoeven is dit een uitermate goede behandeling ter preventie van oogklachten of om van vermoeide en pijnlijke ogen af te komen. Deze Ayurvedische behandeling voor de ogen wordt uitgevoerd in combinatie met een gezicht massage en wordt door onze cliënten ervaren als zeer plezierig, ontspannend en effectief. De therapie duurt in totaal ongeveer 30 minuten en wordt afgesloten door nadien minimaal een half uur met gesloten ogen te rusten. Afhankelijk van de klacht wordt de behandeling enige malen herhaald. Het is zeer effectief bij de behandeling van oogziekten en slecht of wazig zien. Het verlicht vermoeidheid van de ogen en helpt het gezichtsvermogen te herstellen.

Aanbevolen bij:   Oogklachten, droge ogen, vermoeide en of geïrriteerde ogen, ooginfecties, glaucoom, afnemend gezichtsvermogen, wazig zicht, beeldschermwerkers etc.

Voordelen:   Beter zicht, duidelijker kleur definitie bij het zien van, verlichting van pijn en vermoeide ogen.

* Afhankelijk van uw aanvullende ziektekosten verzekering kunnen de behandelingen volledig of gedeeltelijk worden vergoed. Afspraken dienen uiterlijk binnen 24 uur, telefonisch, te worden geannuleerd. Binnen 24 uur zijn we genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.