070 319 25 46 info@ayurveda-agn.com

Beschrijving Ayuryoga Reis Najaar

AYURYOGA REIS

Maandag 21 oktober – Woensdag 6 november 2019

[hr]

Maandag 21 oktober 2018

Om 10.00 uur op Schiphol in-checken voor uw reis naar New Delhi, bij aankomst laat in de avond verbijft u de nacht in New Delhi.

Dinsdag 22 oktober

Na een goede rust in de namiddag een bezoek aan een nabij gelegen winkelcentrum in New Delhi.

Woensdag 23 oktober 

Delhi darshan: visiting Janpath, Connaught place and Palika bazar.

Donderdag 24 oktober

Na ontbijt rond 06.30 uur s’ ochtends vertrek naar TAJ MAHAL, laat in avond terug (onder voorbehoud).

Vrijdag 25 oktober

Na ontbijt in het Guest House in New Delhi vertrekken we naar onze kliniek PDI in Raiwala / Rishikesh. Onze kliniek PDI is een onderdeel van een complex met meer dan 10.000 m2 prachtige natuur. Rishikesh / Haridwar is voor spiritueel zoekende al duizenden jaren een heilige plaats en wordt gezien als de toegangspoor tot mystieke Himalaya-berg. Laat in de avond arriveren wij in Raiwala.

Zaterdag 26 en zondag 27 oktober

Het vieren van Diwali, op deze dag wordt in heel India Diwali en Lakshmi Pooja gevierd. Onder de vele festivals in India geldt Diwali als één van de meest licht- en kleurrijke. Het viert de overwinning van het Licht op de duisternis, het is een feest van vreugde en hoop. Dit betoverende Diwali festival wordt met veel enthousiasme gevierd. Diwali wordt ook wel het festival van het licht genoemd en op deze dag steken de mensen Diya’s (lichtjes) en kaarsen aan en bezoekt men zijn dierbaren en familie, men geeft elkaar geschenken en zoetigheden. Lakshmi Pooja is de verering van de godin der rijkdom, is het belangrijkste evenement op Diwali in Noord-en West-India. Het is uiterst belangrijk om het huis smetteloos schoon en zuiver te houden op Diwali. Godin Lakshmi houdt van netheid en zal het schoonste huis als eerste bezoeken.

Maandag 28 t/m Maandag 4 november

Tijdens deze 7 dagen hebben wij hier voor u een intensief uitgebalanceerd Yogaprogramma met meditatie lessen georganiseerd. De filosofie achter- en het praktiseren van yoga asanas, dit zowel voor beginners als ook yoga leraren. In de training wordt ook veel aandacht besteed aan stressmanagementtechnieken. Pranayama vindt plaats onder deskundige begeleiding. Iedereen kan deelnemen aan dit programma, je hoeft geen voorkennis van Yoga asana of meditatie te hebben. In het dagelijkse programma hebben wij zorg gedragen voor een balans tussen yoga, meditatie, ontspanning en plezier.

Verder brengen wij een bezoek aan Haridwar, Har-ki-pouri—de beroemde badplaats (Ghat) van de heilige Ganges rivier waar we de Ganga Arti meemaken. U kunt ook een beetje shoppen in de kleine straatjes van Hardwar.

Verder staat er een rondreis door Rishikesh een spirituele stad vol tempels die pleiten voor eeuwige vrede op het programma, gaan we naar Laxman Jhoola, Ram Jhoola, Swarg Ashram etc., waarbij we ’s avonds een bad in de heilige Ganges natuurlijk ook niet willen missen om nadien ook de Arti darshan op Triveni Ghat mee te maken.

Dinsdag 5 November

Vroeg in de ochtend na het ontbijt om 10 uur reizen we terug naar Delhi, naar de luchthaven en woensdag 6 november s’ Morgens om 08.30 uur zullen we landen op luchthaven Schiphol. Happy landing!!!

Bovengenoemde tour wordt verzorgt en begeleidt door dr. Anil K. Mehta, dr. Vivek Mohindra en de medewerkers van het PDI institute.

  • Tour prijs: € 2450,– per persoon. Tour omvat; retourticket, lokaal transport, ontbijt, lunch, diner, meditatie en yogalessen.
  • De accommodatie is op basis van twee personen die één kamer delen. Wilt u een kamer alleen voor u zelf dan kost dit € 275,– extra.
  • Alle maaltijden zijn vegetarisch bereidt.
  • Tips… Neem-mee: 2 á 3 kopieën van uw paspoort, Tissue papier, Citroengras Olie, Muggennet, en een paar pakjes koekjes van uw eigen keus.
  • Het behoort ook tot de mogelijkheden om een vijfdaagse Pancha Karma behandeling te ondergaan. De meerprijs hiervoor bedraagt € 650.
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Dhr. A.K. Mehta 070-3192546 / 3993605.
  • Telefoonnummer voor achterblijvers. +91-11-25550359, graag na 17.00 uur Nederlandse tijd op het mobiele nummer van Dhr. Mehta +91-9818187987.
  • Prakash Deep Institute (PDI) +91-135-2484065 / +91-9756888654